galéria

Portré olajfestmény
 portré
olajfestmény
gyerekek
esküvői festmények
esküvő
 Állatportrék olajfestmény
 állatok,kedvencek
 
Tájkép olajfestmény
 tájképek
vadászat  festményen
vadász festmények
megrendelői vélemények

"Most voltam a postán és vettem át Tex kutyámról készült digitális festményemet" ! Nagyon szép lett és szeretném  megköszönni,  hogy elkészítette! A képnek méltó helye van most már nemcsak a szívemben, hanem a lakásomban is! Még egyszer köszönöm! Ajánlani fogom az ismerőseimnek!"
Üdvözlettel,Czabán Bernadett Manager asszisztens

***

továbbiak...

Elkészült festményeinkből

 

gyerekportré festmények
családi portré olajfestmény
gyermekportré olajfestmény
 állatportré festmény
G33 Nyári fényben 2 vászonkép festmény
vászonkép festmények
 olajfestmény készítése
  portré olajfestmény, vászonkép 

Fotóból festmény- digitális festmény készítés,portréfestés, portré rajzolás

Gyakori kérdések, tudnivalók

Új, értékes megoldás Önnek- Élete festményen!

Fotóból festmény-Mit is jelent a Giclée?


A Giclée nyomatok tulajdonképpen művészeti alkotások, festmények gépi reprodukcióját jelentik a legújabb és legkifinomultabb tintasugaras eljárással.
1989-e piaci megjelenésük óta a Giclée nyomatok nagyon népszerűek lettek, mint az eredeti művek lehető legpontosabb megjelenítői.
Egy másik indok a Giclee nyomatok gyűjtésére a tartósság. Tartósabb, mint a leggondosabban tárolt eredeti festmény. Múzemi körülmények közötti tárolás esetén a mai festékek már 70 évre garantálják a színek tökéletes megőrzését és az UV sugárzás károsító hatásának való ellenállást. A még jobb élvezhetőség és védelem érdekében nyomatainkat selyemfényű lakkbevonattal látjuk el.
A Giclée francia eredetű szó, eredeti jelentése bepermetezés, ami jelen esetben a nyomtatási technológiára utal. Nagyon drága tintasugaras nyomtató "permetezi" a vászonra(vagy papírra) a kiemelkedő minőségű festéket.  Reprodukciókat illetve a fotóból festmény szolgáltatásunk igénybe vételével készülő festményeket eredeti festővászonra nyomtatva kínáljuk, tovább fokozva ezzel a hagyományos művekhez  való hasonlatosságot.


Fotóból festmény-Miért használunk festővásznat?

Az elkészült képet illetve reprodukcióinkat festővászonra nyomtatva kínáljuk .A kép így lényegesen szebb és elegánsabb mint egy papírnyomat vagy egy hagyományos poszter. További előny, hogy a vászonképet keretezéskor nem kell üvegezni, így a téma anélkül élvezhető, hogy el kellene viselnünk a zavaró fényvisszaverődéseket az üvegen. A vászon természetes textúrája egy eredeti olajfestmény látványát és hangulatát biztosítja. A vászon nyomat erősebb, tartósabb és rugalmasabb mint egy papírnyomat vagy poszter.
Csak első osztályú eredeti festővásznat használunk nyomataink elkészítéséhez. Hasonló alapanyagra dolgoznak a festőművészek a kézzel készített eredeti olajfestmények esetében is.
Nyomataink az eredeti festményekhez hasonló módon kerülhetnek keretezésre. Nagyobb méretek esetén ajánljuk a vakkeretre való kifeszítést, majd a díszítő keretbe való elhelyezést. Kisebb méretek esetén a vásznat fel kell kasírozni, majd így behelyezni a hozzá illő képkeretbe.


Fotóból festmény-Mit nevezünk” digitális ecsetnek”?


A digitális ecset nem más, mint egy új lehetőség a művészek eszköztárában. Hasonló módon lehet dolgozni vele, mint egy hagyományos ecsettel, krétával vagy éppen ceruzával. A lényege egy nyomás és dőlés érzékeny golyóstollhoz hasonlító eszköz-digitális ecset-ami a rajzoló, festő kézmozdulatainkat egy érzékelő táblán keresztül egy professzionális festőprogram beállításai alapján a képernyőre varázsolja. A program segítségével választhatjuk meg, hogy eszközünk milyen hagyományos technika rajzolatát utánozza- ceruzáét, krétáét vagy valamelyik festék hatását. Tehát digitális ecsetünkkel valóban rajzolhatunk és festhetünk a saját egyéniségünknek megfelelő módon festményt-a képernyőre!


Fotóból festmény-Miben különböznek a digitális festmények a kézzel készült olajfestményektől?


A digitális festmények teljes egészében digitális technikával készülnek. A művész digitális ecseteivel-úgy, mint a megszokott ecsetekkel- kézimunkával újrafogalmazza, beszédesebbé teszi beküldött fotód mondanivalóját. Ezután a digitális nyomtatási folyamat következik, amellyel a képet egyenesen festő vászonra nyomtatjuk.


Fotóból festmény-Mik az előnyei a digitális festményeknek?


A digitális festmények legfőbb előnyei: a gyorsaság, a kedvező ár és az azonnali újranyomtatás lehetősége. A hagyományos olajfestési technikával 3 hetet vagy akár hosszabb időt is igényel a kép elkészítése, míg a digitális festmény elkészítéséhez csak pár napra van szükség. Tehát kisebb költség mellett akár azonnal is tetszés szerinti számban megrendelheted a képedet.

Fotóból festmény-Ajánlunk hagyományos olajfestéssel készített alkotásokat is?


Igen. Együtt dolgozunk nagyon tehetséges festőművészekkel, akik fotód alapján hagyományos olaj technikával is készítenek számodra festményt. További információkért kattints ide.


Fotóból festmény-Kik készítik ezeket a digitális festményeket?


Festőművészek, akik elsajátították a digitális festészet forradalmian új technikáját. Nem csak lemásolják fotódat, hanem hozzáadják saját tehetségüket és kreativitásukat a téma művészi szintre emelése érdekében.


Fotóból festmény-Milyen témákat ábrázolhatnak a digitális festmények?


Tulajdonképpen mindent. Embereket, kutyát, macskát, házat, tájat, életképet, csendéletet, motort, autót, vitorlást csak hogy egy párat megemlítsünk.
Bármit képesek vagyunk megfesteni, amit fotó formájában beküldesz hozzánk.


Fotóból festmény-Mennyi idő alatt kaphatom kézhez a saját digitális festményemet?


A teljes folyamat kezdve a megrendelésedtől a festmény kézbesítéséig körülbelül 8 nap. Ez magában foglalja a fetmény elkészítését és a postázás idejét.

Fotóból festmény-Mennyi idő alatt kaphatom kézhez a saját olajfestményemet?


A teljes folyamat kezdve a megrendelésedtől a festmény kézbesítéséig kb 2-3hét. Ez magában foglalja a festmény elkészítését, száradását az olajtechnika miatt és a postázás idejét. Ez a határidő lerövidíthető-  a sürgősségi igényét a megrendelésnél a megjegyzés rovatban, vagy telefonon sziveskedjen jelezni számunkra!


Fotóból festmény-Mekkora méretekből választhatok?


Árajánlatunkban megtalálod a rendelhető standard méreteket. Természetesen ettől eltérő egyedi méret rendelése is lehetséges, ez esetben kérjük, hogy e-mailen írd meg nekünk kívánságodat, mi pedig személyre szabott ajánlatot készítünk neked.


Fotóból festmény-Rendelhetek utánnyomást?


Igen, tetszés szerinti darabszámban, sőt az utánnyomás mérete eltérő is lehet az először rendelt képétől. Az utánnyomás költsége kedvezőbb az első példányénál!

Digitális utánrendelés ára példányonként az eredeti ár 70%-a!


Fotóból festmény-Kínálunk-e keretezési lehetőségeket?


A képedet, tekercsben, keretezésre készen postázzuk. Tervezzük a jövőbeni keretezési lehetőség megoldását megrendelésed alapján!


Fotóból festmény-Honnan tudhatom hogy a fotóm elég jó minőségű-e?


Minden fotó megfelelő, amin a fő téma jól látható.(nincs beárnyékolva az arc, vagy más fontos rész)
Amennyiben a beküldött fotód valamilyen okból nem felhasználható a festmény elkészítéséhez, kapcsolatba lépünk veled a probléma megoldása érdekében.


Fotóból festmény-Hogy küldhetem el nektek a fotót?


Ha a fotód digitális kamerával készült automatikusan elküldheted nekünk a megrendelés oldalról vagy elküldheted e-mail csatolmányként. Ha papír képről szeretnél festményt készíttetni szkenneld be-lehetőleg legalább 300dpi felbontással-és így küldd el számunkra!

info@fotobolfestmeny.hu

Fotóból festmény-Kaphatok garanciát a digitális festményemre?


A képek,giclée készítése során a legkorszerűbb technikát és a legjobb anyagokat használjuk. Ezekre természetesen teljes körű garanciát vállalunk. Minden digitális festmény egyedi megrendelői igény alapján készül, művészeink legjobb tehetségüket adják a képek minél tökéletesebb megvalósításához. Éppen egyediségük miatt viszont a képek újra nem eladhatóak így nem tudjuk őket visszavenni. Postázás előtt minden elkészült alkotást gondosan ellenőrzünk annak érdekében, hogy az elérhető legjobb minőséget biztosítsuk számodra.
Ha a fentiek ellenére az elkészült festményeddel mégsem vagy 100%-ban elégedett keress meg minket. Mindig hajlandók vagyunk megtenni a szükséges lépéseket, hogy vevőink elégedettek legyenek.

 

Szerzői jog

 Az alkotások Krausz Ferenc festőművész munkái. 

Az elkészült alkotásokat a készítő reklámozási célból bemutathatja internetes és egyéb felületeken akkor is, ha azok egyedi megrendelés tárgyát képezik! 

<<vissza a fotóból festmény főoldalra

fotóból festmények fotóról festmény olajfestmény giclée nyomatok portré rajzolás olajfestmény reprodukció portré készítés fotórólfestmény festmények készítése fotóról portréfestés fotorolfestmeny fotobolfestmeny